Carina Slingerland' s fondsenwervingspagina

by Carina Slingerland for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 70
Target
 50

About my fundraiser

City Swim Zwolle 2014,

Zelf ben ik een fanatiek sporter, ik doe aan hardlopen en triathlon. Dit jaar wordt er door mijn triathlon vereniging de City swim in Zwolle georganiseerd voor de Stichting Tegenkracht.En ik vind het een heel goed doel omdat Tegenkracht, stichting kanker en sport heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Tegenkracht, stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Carina Slingerland

News (1)

  • Afgelopen zaterdag heb ik de triathlon in holten gedaan, ik moest 1500 meter zwemmen, dat is 1000 meter minder dan wat ik straks in Zwolle ga zwemmen! Maar het ging goed! Mijn doel is dan om binnen de 50 minuten die 2500 meter af te kunnen leggen!

    Carina Slingerland - 7/8/14

  • -

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.