Hanneke' s fondsenwervingspagina

by Hanneke Schaab-Nobel for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 200

About my fundraiser

City Swim Zwolle 2014,

Met veel plezier doe ik af en toe mee aan een 1/8e triathlon, waar zwemmen deel vanuit maakt.  Daarom is het ook leuk om af en toe alleen te zwemmen.
De Cityswim van Zwolle is voor mij een uitdaging,omdat 2,5 Km zwemmen heel wat verder is dan ik normaal zwem, of tot nog toe gezwommen heb.
Dat ik op deze manier geld kan ophalen voor Tegenkracht, maakt het alleen maar uitdagender. Ik vind dat Tegenkracht, stichting kanker en sport heel goed werk doet en ik wil graag mijn steentje daaraan bijdragen.
Ik zou het erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Tegenkracht, stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Hanneke Schaab-Nobel

News (0)

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.