Iwan Brink' s fondsenwervingspagina

by Iwan Brink for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 70

About my fundraiser

City Swim Zwolle 2014,

Ik vind dat Tegenkracht, stichting kanker en sport heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Tegenkracht, stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Iwan Brink

News (2)

  • Gisteren in de regen de laatste zwem clinic volbracht. Zwemmen gaat steeds beter, al blijft 2,5km een heel eind. Begin er in ieder geval steeds meer zin in te krijgen, en ook top om andere zwemmers te ontmoeten tijdens de clinic. In ieder geval weer nuttige informatie en tips gehad om beter in het water te liggen, mij te oriënteren en dus sneller te kunnen zwemmen. Nu op naar 30 augustus!!!

    Iwan Brink - 8/20/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.