Janneke Bakker' s fondsenwervingspagina

by Janneke Bakker for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 55
Target
 100

About my fundraiser

City Swim Zwolle 2014,

Ik vind dat Tegenkracht, stichting kanker en sport heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Tegenkracht, stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Janneke Bakker

PS: Zelf ben ik lichamelijk beperkt en cross ik Zwolle rond in elektrische rolstoel. Maar ik ben druk aan het trainen om deze (hopelijk) met te tijd te vervangen voor driewielfiets. Een driewielfiets is al aangevraagd, maar verder nog niets gehoord. Ook voor deze CitySwim ben ik al druk aan het trainen, en dat is heerlijk. Ik wil gewoon laten zien dat gehandicapten meer kunnen als dat men vaak denkt. De foto is van mijn trouwe hulphond Joy. Zij gaat overal met mij mee en helpt mij heel erg goed en beschermt mij ook goed, en nee niet met bijten, maar gewoon met bij mij te blijven.

News (0)

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.