Josje Waagmeester's - Fondsenwervingspagina

by Josje Waagmeester for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 525

About my fundraiser

City Swim Zwolle 2014,

Wij geloven in de kracht van sport! Daarom zwemmen wij aanstaande zaterdag 30 augustus als dames roeiteam 2,5 km door de grachten van Zwolle met City Swim Zwolle voor het goede doel http://www.tegenkracht.nl/

Tegenkracht biedt kankerpatiënten sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk als mogelijk de behandeling in te gaan en te kunnen doorstaan. Elke bijdrage voor dit goede doel is meer dan welkom!

We zouden het heel erg waarderen als je ons zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Tegenkracht, Stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor je support!

Sportieve groet,
Dames D' Isela - HattemRoeit

Josje Waagmeester

News (0)

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.