Jos Stappenbeld' s fondsenwervingspagina

by Jos Stappenbeld for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 320
Target
 350

About my fundraiser

City Swim Zwolle 2014,

Samen met mijn sportmaatje en vriend Teus ga ik  deelnemen aan de City Swim in de Zwolse grachten.
Natuurlijk erg leuk om te doen maar waar het uiteindelijk om gaat is het inzamelen van geld voor Tegenkracht, stichting kanker en sport.
Zij bieden kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan.

Ik zou het heel erg waarderen als jij me zou kunnen helpen door een donatie te doen en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Ieder bedrag, hoe klein ook, is welkom.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor je hulp!
Jos Stappenbeld

News (6)

  • Vrijdag 22 augustus fijne training in Wythmenerplas afgewerkt. Nog een weekje tot aan de city-swim. Ruim voldoende tijd om alsnog een donatie te doen voor stichting kanker en sport Tegenkracht.

    Jos Stappenbeld - 8/24/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.