Koen de Roo' s fondsenwervingspagina

by Koen de Roo for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 267
Target
 200

About my fundraiser

City Swim Zwolle 2014,

Een van mijn doelen dit jaar is om elke maand aan een wedstrijd mee te doen. Normaal is dat hardlopen, maar voor de maand augustus is dat een hele speciale: de Zwolle city swim! Dat betekend dat we de Zwolse gracht rond gaan zwemmen. Een afstand van 2,5 km wat te vergelijken is met 100 baantjes in een zwembad...

Dit doe ik natuurlijk niet zo maar voor de lol. Daar wil ik een goed doel mee steunen. En dat doel is Tegenkracht, een stichting die kankerpatienten ondersteund met sportfaciliteiten en begeleiding, zodat ze zo sterk mogelijk de operaties, chemo's en bestraling in kunnen gaan en de behandelingen zo goed mogelijk doorstaan.

Ik vind dat Tegenkracht, stichting kanker en sport heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Tegenkracht, stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Koen de Roo

News (3)

  • Het vorige doel van € 150 was schijnbaar niet ambiteus genoeg. Daarom heb ik hem nog maar even € 50 hoger gezet.

    Koen de Roo - 8/25/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.