Elke slag is er één

by Michiel Satink for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 200
Target
 100

About my fundraiser

City Swim Zwolle 2014,

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die met de ziekte kanker is geconfronteerd.

Ik ook.

Voor mijn vader was het 10 jaar geleden te laat, maar er zijn patiënten die met een zware behandeling deze ziekte overwinnen. Stichting Tegenkracht biedt ze sportfaciliteiten en begeleiding om deze behandeling door te komen. Hoe sterker het lichaam, des te groter de kans op overleven.

Tijd voor mij om ook eens een steentje bij te dragen en om het via triathlonvereniging Triade geleerde in de praktijk te brengen. Ik ga dus 2,5 kilometer zwemmen, een rondje stadsgracht.

Het geld dat ik bij elkaar zwem, gaat rechtstreeks naar de stichting. Donateurs maken bovendien kans op een rondje stadsgracht in m'n motorboot. Omdat de gracht niet alleen is om in te zwemmen, maar ook om in te dobberen.

Laat je niet intimideren door het eerst gedoneerde bedrag, maar geef slechts wat je kan missen.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel makkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Michiel Satink

News (0)

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.